Χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί το επίπεδο της ευημερίας και του εισοδήματος στην Ελλάδα

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Την εκτίμηση ότι θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί το επίπεδο της ευημερίας και του εισοδήματος στην Ελλάδα, εξέφρασε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τη διατύπωση υπερβολικά αισιόδοξων σεναρίων ως προς τον ρυθμό επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα.

Περισσότερα: Χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί το επίπεδο της...

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Βιολογικές καλλιέργειες - 3η Πρόσκληση. Από 19/2/2019 έως 21/3/2019

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ενισχύσεις για τη μετατροπή και διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην γεωργία. Αφορά αγροτεμάχια με αροτραίες καλλιέργειες (αραβόσιτος κτηνοτροφικός, αραβόσιτος εδώδιμος, χειμερινά σιτηρά, μηδική, τριφύλλι, άλλα κτηνοτροφικά ψυχανθή) ή/και μόνιμες καλλιέργειες (ελαιοκομία, σταφίδα, επιτραπέζια σταφύλια και οινοποιήσιμα σταφύλια, ακρόδρυα), όσπρια, φυλλώδη λαχανικά – σταυρανθή, βολβώδη, καρότο, πατάτα.

Περισσότερα: Βιολογικές καλλιέργειες - 3η Πρόσκληση. Από...

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων: 14.000 € για κάθε δικαιούχο

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Στόχος του υπομέτρου 6.3 είναι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις να αναπτύξουν περαιτέρω τις γεωργικές τους δραστηριότητες, μέσω ενεργειών που αφορούν, σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, τη βελτίωση της οικονομικής ή περιβαλλοντικής βιωσιμότητάς τους ή την εν γένει διαρθρωτική τους προσαρμογή (όπως παραγωγική, οργανωτική κλπ) ούτως ώστε να είναι «ικανές» να υποστηρίξουν μελλοντική επαγγελματική ενασχόληση των κατόχων τους στη γεωργία.

Περισσότερα: Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων: 14.000...

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών: αιτήσεις από 26/02 ως 30/08

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών φοιτητών που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες για τα ακαδημαϊκά έτη 2018-2019 και 2019-2020. Οικονομική ενίσχυση φοιτητών/τριών ΑΕΙ που ανήκουν σε Ειδικές Κοινωνικές Ομάδες με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη της έγκαιρης ολοκλήρωσης των σπουδών φοιτητών/τριών που διαθέτουν χαμηλά εισοδήματα, καθώς και η διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των ΑμεΑ και των ατόμων που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Περισσότερα: Πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης επιμελών...

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Alpha Bank: Χρονιά σταθμός το 2019

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Χρονιά-σταθμό για την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες της χώρας χαρακτήρισε το 2019 ο CEO της Alpha Bank, Βασίλειος Ψάλτης, επισημαίνοντας ότι το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θέλει και μπορεί να στηρίξει την ανάπτυξη. «Η Ελλάδα εξέρχεται από μία δεκαετή περίοδο οικονομικής αστάθειας καταγράφοντας θετικό ρυθμό ανάπτυξης για εννέα συναπτά τρίμηνα. Λίγους μήνες μετά την έξοδο της χώρας από το 3ο Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής, τον Αύγουστο 2018, είναι ορατή η βελτίωση των συνθηκών η οποία αποτυπώνεται και στη σταδιακή αύξηση της διάθεσης για επενδύσεις στην Ελλάδα από διεθνή χαρτοφυλάκια.

Περισσότερα: Alpha Bank: Χρονιά σταθμός το 2019

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s