• Γονική Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • Κατηγορία: ΔΗΜΟΤΙΚΑ
 • Εμφανίσεις: 701

Για έντονη κακοκαιρία και στην Πελοπόννησο προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο της η ΕΜΥ

weather cloudtn Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε χθες Τρίτη 8 Δεκεμβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με ισχύ από σήμερα Τετάρτη 9 του μήνα, για φαινόμενα που θα επηρεάσουν και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με το εν λόγω δελτίο, η ΕΜΥ προβλέπει, για σήμερα Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία, από τις μεσημβρινές ώρες στην κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη δυτική Πελοπόννησο, την κεντρική Μακεδονία και από το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Περισσότερα: Για έντονη κακοκαιρία και στην Πελοπόννησο...

 • Γονική Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • Κατηγορία: ΔΗΜΟΤΙΚΑ
 • Εμφανίσεις: 411

Συμβάσεις έργων 2,1 εκ ευρώ στη Λακωνία υπέγραψε ο περιφερειάρχης Π. Νίκας στην Σπάρτη, σύσκεψη για τον Δήμο Ανατολικής Μάνης

construction highway1tn Σειρά συμβάσεων για έργα στη Λακωνία συνολικού ύψους 2.140.000 ευρώ υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στο Διοικητήριο της Π.Ε., στην Σπάρτη, όπου μετέβη το μεσημέρι.
Τα έργα αυτά, ειδικότερα, είναι α) βελτίωση βατότητας και συντήρηση της επαρχιακής οδού Νεάπολη – Βελανιδιά (προϋπολογισμός 1.500.000 ευρώ), β) αποκατάσταση βλαβών από πλημμύρες στην 13η επαρχιακή οδό Ανώγεια – Γοράνοι – Καστάνια, από το 7ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Σπάρτης – Γυθείου και δια Παλαιοπαναγιάς – Ξηροκαμπίου – Καμινίων – Πολοβίτσας – Κουρτσούνας και Αρνης και Τραπεζοντής, από τον εθνικό δρόμο Σπάρτη – Γύθειο και σε προέκταση της 4ης επαρχιακής οδού Παλαιοπαναγιάς (προϋπολογισμός 300.000 ευρώ) και γ) συντήρηση της 34ης επαρχιακή οδού Βελιές – Δαιμονιά- Νεάπολη (προϋπολογισμός 340.000 ευρώ).

Περισσότερα: Συμβάσεις έργων 2,1 εκ ευρώ στη Λακωνία υπέγραψε...

 • Γονική Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • Κατηγορία: ΔΗΜΟΤΙΚΑ
 • Εμφανίσεις: 437

Διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου για τον COVID 19 στο Διοικητήριο Π.Ε. Λακωνίας

hospitaltn Μετά από πρωτοβουλία και σχετικό αίτημα του αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θεόδωρου Βερούτη, διενεργήθηκαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου -από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ-, δειγματοληπτικά τεστ για τον Covid-19 στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, στο Διοικητήριο της Π.Ε. στην Σπάρτη.
Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 117 τεστ και στη δειγματολογική διαδικασία ελέγχου, εκτός από υπαλλήλους της Π.Ε. Λακωνίας συμμετείχαν και υπάλληλοι του Δήμου Σπάρτης, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας και του ΚΕΣΥ Λακωνίας, που φιλοξενούνται στις κτηριακές υποδομές της Περιφερειακής Ενότητας. Σημειωτέον ότι το αποτέλεσμα όλων των τεστ ήταν αρνητικό.

Περισσότερα: Διενέργεια δειγματοληπτικού ελέγχου για τον...

 • Γονική Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • Κατηγορία: ΔΗΜΟΤΙΚΑ
 • Εμφανίσεις: 452

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υπηρεσία με τίτλο «Εργασίες Συντήρησης Παιδικών Χαρών»

logo dimou Spartis 1Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει  την υπηρεσία με τίτλο «Εργασίες Συντήρησης Παιδικών Χαρών»,  συνολικού ποσού 24.800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α, σύμφωνα με την αριθ. 10/2020 Μελέτη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Χωροταξίας, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος.
Παρακαλούμε  για την υποβολή προσφοράς  μέχρι 23 Νοεμβρίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 μμ, στο πρωτόκολλο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Σπάρτης - Μαγούλα Τ.Κ. 23100.

Περισσότερα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την...

 • Γονική Κατηγορία: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
 • Κατηγορία: ΔΗΜΟΤΙΚΑ
 • Εμφανίσεις: 467

Ο Δήμος Σπάρτης για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

sparti dimarxeio 1tn Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση στο πρόβλημα του διαβήτη. Σκοπός της είναι να ενημερώσει το κοινό για τα αίτια, τα συμπτώματα, τις επιπλοκές και τη θεραπεία της πάθησης αυτής.
Φέτος αυτή η εορτή   βρίσκει την χώρα μας  εν μέσω του δεύτερου και ισχυρότερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού. Τώρα που ο ιός βρίσκεται σε έξαρση και στην πατρίδα μας  καλούμαστε όλοι να σταθούμε υπεύθυνα όχι μόνο απέναντι στον εαυτό μας αλλά απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Περισσότερα: Ο Δήμος Σπάρτης για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Προμήθεια εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού προβολής»
 2. Λειτουργία της λαϊκής αγοράς στα πλαίσια του περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19
 3. Συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη στους κατοίκους του Δήμου Σπάρτης
 4. Έλεγχοι ανίχνευσης COVID – 19 με rapid test
 5. Δίκτυο WI-FI- Πέντε hot-spot στη Σπάρτη
 6. Δωρεάν προληπτικές παιδιατρικές εξετάσεις σε χωριά του Δήμου Σπάρτης από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου
 7. Ψήφισμα για τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας
 8. Ενημέρωση για ύπαρξη ή μη, κρουσμάτων COVID-19 στην περιοχή της Σπάρτης
 9. Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υπηρεσία «Υλοποίηση προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής το αστικό περιβάλλον του Δήμου μας για το έτος 2020»
 10. Κατ' οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου