Ψήφισμα για τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας

logo dimou Spartis 1Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης κατά την τακτική κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση του στις 29-7-2020 λαμβάνοντας υπόψη του:

Περισσότερα: Ψήφισμα για τη βεβήλωση της Αγίας Σοφίας

Ενημέρωση για ύπαρξη ή μη, κρουσμάτων COVID-19 στην περιοχή της Σπάρτης

doukas dimarxostn Απαντώντας σε σχετικά ερωτήματα, ο Δήμαρχος Σπάρτης δήλωσε τα εξής:

«Εδώ και δύο μήνες και τουλάχιστον μέχρι σήμερα το πρωί, δεν υπήρχαν πρόσφυγες/ μετανάστες με ύποπτα συμπτώματα, όπως και κανείς συμπολίτης μας σε όλη τη Λακωνία!

Περισσότερα: Ενημέρωση για ύπαρξη ή μη, κρουσμάτων COVID-19...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υπηρεσία «Υλοποίηση προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής το αστικό περιβάλλον του Δήμου μας για το έτος 2020»

logo dimou Spartis 1Ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς ότι πρόκειται να προβεί στην υπηρεσία «Υλοποίηση προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών με πεδίο εφαρμογής το αστικό περιβάλλον του Δήμου μας για το έτος 2020», ενδεικτικού προϋπολογισμού 16.000,00 € (συμπερ. του ΦΠΑ) με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης (άρθρο 118 του 4412/2016) για τις ανάγκες του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Περισσότερα: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την...

Κατ' οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου

logo dimou Spartis 1Ο Δήμος Σπάρτης συνεχίζοντας την έμπρακτη συμπαράσταση και κοινωνική προσφορά του στους δημότες του, πραγματοποίησε την Μ. Πέμπτη, κατ' οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κοινωνικού παντοπωλείου.

Περισσότερα: Κατ' οίκον διανομή τροφίμων στους δικαιούχους...

Μένουμε σπίτι - Βγαίνουμε νικητές

coronavirustn

Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να συνεχίσουμε να μένουμε σπίτι, προστατεύοντας τους εαυτούς μας και τους άλλους. Μένουμε σπίτι, με σύνεση και πειθαρχία, για να μπορέσουμε γρήγορα και ασφαλείς να επιστρέψουμε όλοι στους καθημερινούς μας ρυθμούς. Το νέο spot της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας «Μένουμε σπίτι – Βγαίνουμε νικητές», αναδεικνύει την προσφορά όλων, όσων εργάζονται με αυταπάρνηση για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και να φροντίσουν για την προστασία εκείνων που μένουν στο σπίτι.

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Μετονομασία οδού της Σπάρτης σε οδό "Σταύρου Νιάρχου"
  2. Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο «Υπηρεσίες περισυλλογής και διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς έτους 2020 - 2021»
  3. Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο: Αμοιβές Κτηνιάτρων
  4. Ορισμός άμισθου συμβούλου Δημάρχου Σπάρτης
  5. Τηρούμε τα μέτρα- Μένουμε σπίτι-Αγκαλιάζουμε την τέχνη
  6. Προμήθεια εργαλείων και λοιπών υλικών για την διαχείριση αδέσποτων ζώων συντροφιάς 2020
  7. Πρωτοβουλίες του Δήμου Σπάρτης για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής
  8. Επαναληπτική πρόσκληση για προμήθεια φαρμακευτικών ειδών υγιεινής – αναλωσίμων
  9. Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών
  10. Προμήθεια κλειστού ραδιοδικτύου ασύρματης επικοινωνίας