Φώφη Γεννηματά: "Η ανασυγκρότηση στην οικονομία δεν μπορεί να γίνει επί ερειπίων"

Fofi Gennimata"Μια ημέρα μετά τον εμπαιγμό των συνταξιούχων, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το Ταμείο Ανασυγκρότησης. Στην ουσία ανακοίνωσε μια Κυβερνητική Επιτροπή.
Οφείλω να υπενθυμίσω στον κ. Πρωθυπουργό ότι:

Περισσότερα: Φώφη Γεννηματά: "Η ανασυγκρότηση στην οικονομία...

Νέα μέτρα κατά του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς

hybrid bustn tn Σε νέα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τονίζοντας πως οι εικόνες των τελευταίων ημερών προβληματίζουν και τα παράπονα πολιτών είναι δικαιολογημένα.

Περισσότερα: Νέα μέτρα κατά του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς

Παύλος Χρηστίδης: "Είναι καιρός πια να σταματήσει ο εμπαιγμός με τους συνταξιούχους"

kinalΣυνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, στην εκπομπή «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ MEGA» με τους δημοσιογράφους Γιώργος Χουδαλάκη και Μαρία Κατσή

Περισσότερα: Παύλος Χρηστίδης: "Είναι καιρός πια να...

Τι ανακοίνωσε ο Στ.Πέτσας για καλοκαίρι, παραλίες, τουρισμό, ταξίδια και εκκλησίες

petsastn Προχωράμε σταδιακά στην επανεκκίνηση της κοινωνικής και οικονομικής δραστηριότητας επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και σημείωσε ότι ήδη έχουν επιστρέψει στις δουλειές τους περίπου το 1/3 των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που είχαν τεθεί σε αναστολή.

Περισσότερα: Τι ανακοίνωσε ο Στ.Πέτσας για καλοκαίρι,...

Πέντε νέες ρυθμίσεις για να ανοίξουν καφετέριες, μπαρ και εστιατόρια

Café Bartn Ο υπουργός Εσωτερικών περιέγραψε το περιεχόμενο της νομοθετικής ρύθμισης, η οποία θα δίνει τη δυνατότητα του χώρου που καταλαμβάνουν με τραπεζοκαθίσματα τα καταστήματα εστίασης. Στη νομοθετική ρύθμιση για την επέκταση του χώρου στα καταστήματα εστίασης αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας για την άρση των μέτρων στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Περισσότερα: Πέντε νέες ρυθμίσεις για να ανοίξουν καφετέριες,...