Ένας ηλιακός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

electric mobiletn Ένας ηλιακός σταθμός ελληνικής κατασκευής, στον οποίο φορτίζονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα, που είναι εγκατεστημένος στο κέντρο της Αθήνας , έξω από το ξενοδοχείο Divani Caravel και μια έξυπνη –ψηφιακή στάση λεωφορείων , εντυπωσίασαν τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος άνοιξε τις εργασίες του 11ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Εύκαμπτα, Εκτυπωμένα Ηλεκτρονικά .
Ο Υπουργός ξεναγήθηκε στην Έκθεση Καινοτόμων Προϊόντων, όπου η ελληνική εταιρεία Organic Electronic Technologies ( https://oe-technologies.com/) παρουσίασε τις εφαρμογές της στον τομέα της ενέργειας, του φωτισμού και των «έξυπνων κτιρίων».

Περισσότερα: Ένας ηλιακός σταθμός φόρτισης ηλεκτρικών...

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο 1ο διαδικτυακό συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα

electric car technologytn Με τη συμμετοχή του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, ο οποίος ανέλυσε τους άξονες αρμοδιότητας του υπουργείου για την ηλεκτροκίνηση στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, χθες Τρίτη 24 Νοεμβρίου, το 1ο συνέδριο για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα, στο οποίο έλαβαν μέρος και στελέχη από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στο συνέδριο συμμετείχαν επίσης στελέχη από άλλους  συναρμόδιους κυβερνητικούς φορείς που σχετίζονται με την ηλεκτροκίνηση, καθηγητές ελληνικών Πανεπιστημίων  καθώς και στελέχη ελληνικών και ξένων εταιριών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ηλεκτροκίνησης.

Περισσότερα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο 1ο διαδικτυακό...

Φώφη Γεννηματά: "Η ανασυγκρότηση στην οικονομία δεν μπορεί να γίνει επί ερειπίων"

Fofi Gennimata"Μια ημέρα μετά τον εμπαιγμό των συνταξιούχων, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το Ταμείο Ανασυγκρότησης. Στην ουσία ανακοίνωσε μια Κυβερνητική Επιτροπή.
Οφείλω να υπενθυμίσω στον κ. Πρωθυπουργό ότι:

Περισσότερα: Φώφη Γεννηματά: "Η ανασυγκρότηση στην οικονομία...

Νέα μέτρα κατά του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς

hybrid bustn tn Σε νέα μέτρα για την αποφυγή του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προχωρά το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, τονίζοντας πως οι εικόνες των τελευταίων ημερών προβληματίζουν και τα παράπονα πολιτών είναι δικαιολογημένα.

Περισσότερα: Νέα μέτρα κατά του συνωστισμού στα μέσα μεταφοράς

Παύλος Χρηστίδης: "Είναι καιρός πια να σταματήσει ο εμπαιγμός με τους συνταξιούχους"

kinalΣυνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, στην εκπομπή «ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ MEGA» με τους δημοσιογράφους Γιώργος Χουδαλάκη και Μαρία Κατσή

Περισσότερα: Παύλος Χρηστίδης: "Είναι καιρός πια να...