ΕΣΠΑ: Ενίσχυση νέων δεξιοτήτων Πελοποννήσου

biznesmentn Ενίσχυση και ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για εργαζόμενους επιχειρήσεων σε δυναμικούς ή υπό αναδιάρθρωση κλάδους της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Περισσότερα: ΕΣΠΑ: Ενίσχυση νέων δεξιοτήτων Πελοποννήσου

Nέα πάγια ρύθμιση θα εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες

euros 1tn Η υπουργική απόφαση με όλες τις λεπτομέρειες για υπαγωγή στη νέα πάγια ρύθμιση θα εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες. Ποιους αφορά.
Όσοι έχουν ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων μετά την 1η Νοεμβρίου θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους σε έως 24 δόσεις.

Περισσότερα: Nέα πάγια ρύθμιση θα εκδοθεί τις προσεχείς ημέρες

Χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί το επίπεδο της ευημερίας και του εισοδήματος στην Ελλάδα

Την εκτίμηση ότι θα χρειαστούν χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί το επίπεδο της ευημερίας και του εισοδήματος στην Ελλάδα, εξέφρασε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής των Ελλήνων, Φραγκίσκος Κουτεντάκης, κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τη διατύπωση υπερβολικά αισιόδοξων σεναρίων ως προς τον ρυθμό επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα.

Περισσότερα: Χρόνια μέχρι να αποκατασταθεί το επίπεδο της...

Βιολογικές καλλιέργειες - 3η Πρόσκληση. Από 19/2/2019 έως 21/3/2019

Ενισχύσεις για τη μετατροπή και διατήρηση σε βιολογικές πρακτικές και μεθόδους παραγωγής στην γεωργία. Αφορά αγροτεμάχια με αροτραίες καλλιέργειες (αραβόσιτος κτηνοτροφικός, αραβόσιτος εδώδιμος, χειμερινά σιτηρά, μηδική, τριφύλλι, άλλα κτηνοτροφικά ψυχανθή) ή/και μόνιμες καλλιέργειες (ελαιοκομία, σταφίδα, επιτραπέζια σταφύλια και οινοποιήσιμα σταφύλια, ακρόδρυα), όσπρια, φυλλώδη λαχανικά – σταυρανθή, βολβώδη, καρότο, πατάτα.

Περισσότερα: Βιολογικές καλλιέργειες - 3η Πρόσκληση. Από...

Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων: 14.000 € για κάθε δικαιούχο

Στόχος του υπομέτρου 6.3 είναι οι μικρές γεωργικές εκμεταλλεύσεις να αναπτύξουν περαιτέρω τις γεωργικές τους δραστηριότητες, μέσω ενεργειών που αφορούν, σε σχέση με την υφιστάμενη κατάσταση, τη βελτίωση της οικονομικής ή περιβαλλοντικής βιωσιμότητάς τους ή την εν γένει διαρθρωτική τους προσαρμογή (όπως παραγωγική, οργανωτική κλπ) ούτως ώστε να είναι «ικανές» να υποστηρίξουν μελλοντική επαγγελματική ενασχόληση των κατόχων τους στη γεωργία.

Περισσότερα: Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων: 14.000...