Αρδευτικό πρόγραμμα από την πηγή του Πισαγιάννη

pisagiannistn Το Τοπικό Συμβούλιο Καστορείου, για την ομαλή και απρόσκοπτη άρδρευση, χωρίς υδρονομέα, των εντός οικισμού κήπων του Καστορείου, κατά την τρέχουσα αρδευτική περίοδο, έχει κατανείμει το νερό της πηγής του Πισαγιάννη, σε τρεις Στάσεις και έχει εκπονήσει το παρακάτω πρόγραμμα:

Περισσότερα: Αρδευτικό πρόγραμμα από την πηγή του Πισαγιάννη

Κοινότητα Καστορείου: Προληπτικά μέτρα ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2020

firetn Με ανακοίνωσή του το Τ.Σ. Καστορείου καλεί ττους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπέδων και λοιπών ακαλύπτων χώρων να μεριμνήσουν για την αποψίλωση και απομάκρυνση ξερών χόρτων και εύφλεκτων υλικών και αντικειμένων από τις ιδιοκτησίες τους για την αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς ενόψει της θερινής περιόδου και των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού.
Ολόκληρη την ανακοίνωση την παραθέτουμε στη συνέχεια:

Περισσότερα: Κοινότητα Καστορείου: Προληπτικά μέτρα ενόψει...

Καστόρειο: Διακοπή νερού την Πέμπτη 28 Μαΐου

brysi1tn Διακοπή νερού προγραμματίζεται για την Πέμπτη 28 Μαΐου για να καθαριστούν οι δεξαμενές ύδρευσης και τα φρεάτια στο Καστόρειο.. Η διακοπή θα διαρκέσει από τις 7 το πρωί ως το βράδυ.
Η ανακοίνωση της κοινότητας έχει ως εξής:

Περισσότερα: Καστόρειο: Διακοπή νερού την Πέμπτη 28 Μαΐου

Μήνυμα Δημάρχου για τη γιορτή της μητέρας

Doukas Petros"Γιορτάζουμε σήμερα την Ημέρα της Μητέρας! Της δικής μητέρας αλλά και της μητρότητας! Ποιός δεν θυμάται όταν ήταν πιτσιρικάς ή πιτσιρίκα σε κάθε δυσκολία έτρεχε για βοήθεια, καταφύγιο, στοργή και παρηγοριά στη μάνα του!Ότι η μητέρα κράταγε και κρατάει όλο το σπίτι, ότι μας φρόντιζε και φροντίζει όλη μέρα και νύχτα, ότι αυτή ήταν πάντα έτοιμη να τα θυσιάσει όλα για χάρη μας!

Περισσότερα: Μήνυμα Δημάρχου για τη γιορτή της μητέρας

Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Δήμου Σπάρτης – Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

peloponnese universitytn Την Πέμπτη 14 Μαΐου, ο Δήμος Σπάρτης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα προχωρήσουν στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, το οποίο σκοπεύει στην από κοινού προώθηση της εκπαιδευτικής, ερευνητικής, επιστημονικής και διοικητικής συνεργασίας των δύο φορέων. Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας :

Περισσότερα: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας Δήμου Σπάρτης –...