Επιτυχημένη συμμετοχή του Δήμου Σπάρτης στην 5η Athens International Tourism Expo

0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 5η Athens International Tourism Expo 2018 που πραγματοποιήθηκε   7 με  9 Δεκεμβρίου 2018 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες και οι επαγγελματίες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις νέες τάσεις στον τουρισμό, να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα του τουριστικού κλάδου μέσα από παράλληλες εκδηλώσεις, workshops και events.

Η 5η Athens International Tourism Expo  φιλοξένησε περισσότερους από 300 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και 150 κορυφαίους Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, Η.Π.Α., Καναδά, Αυστραλία, Μέση Ανατολή, Ινδία και Ασία ,οι οποίοι είχαν 8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες. Κύριο αντικείμενο της έκθεσης ήταν ο Πολιτιστικός Τουρισμός και ο Τουρισμός Υγείας και Ευεξίας. Την έκθεση επισκέφθηκαν πάνω από 10.000 επισκέπτες.

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις και Forum που διοργανώθηκαν από  το Υπουργείο Τουρισμού, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ένωση Περιφερειών Ελλάδος κ.α. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά.

Ο Δήμος Σπάρτης φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης  κ. Χρήστο Αλεξάκο  και το μέλος της επιτροπής κ. Δημήτριο Βλαχάκο, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με τουριστικούς παράγοντες και παρείχαν πληροφοριακό υλικό και αναμνηστικά  του Δήμου στους επισκέπτες.

Με την  παρουσία του Δήμου Σπάρτης στην 5η Athens International Tourism Expo  ολοκληρώθηκε η  συμμετοχή του Δήμου στις διεθνείς  έκθεσεις  τουρισμού για το 2018.

Το πρόγραμμα συμμετοχής του Δήμου Σπάρτης  στις  διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του επόμενου έτους θα ανακοινωθεί σύντομα.

0
0
0
s2smodern
powered by social2s