ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

logo new copy copyΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ενηλικιώθηκε, μεγάλωσε και άλλαξε: σε ενδιαφέροντα, σε χώρο που φιλοδοξεί να καλύπτει -τόσο τοπικά όσο και ειδησεογραφικά- σε περιεχόμενο και σε εμφάνιση.

Τα ενδιαφέροντα του πόρταλ ξεκινάνε από την αυτοδιοίκηση, με ειδήσεις γενικού ενδιαφέροντος αλλά και ειδικότερα ειδήσεις από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου και της Λακωνίας, την πολιτική, κυρίως την εγχώρια, τα σπορ κ.λπ., χωρίς όμως και να εξαντλούνται σε αυτό τον κατάλογο.

Δεν εγκαταλείπει βέβαι και τον πολιτισμό. Θα εξακολουθήσει να καλύπτει θέματα ιστορικά, λαογραφικά, λεξιλογικά κ.ά. με επίκεντρο την Πελοπόννησο και τη Λακωνία με απώτερο σκοπό να λειτουργήσει ως ένα ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ή ΚΙΒΩΤΟΣ άρθρων και μελετών, τόσο ιστορικών. λαογραφικών κ.λπ., αλλά και σύγχρονου προβληματισμού, όσο και αφηγήσεων-αναμνήσεων, φωτογραφιών, και άλλων ντοκουμέντων.
Είναι προφανές πως ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ δεν διεκδικεί κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας κειμένων δημιουργών που συγκεντρώνει, επιμελείται, και δημοσιοποιεί με πλήρη και σαφή αναφορά στην πηγή και τον δημιουργό. Σε περίπτωση, πάντως, που οποιοσδήποτε δημιουργός πιστεύει πως θίγεται από τη σχετική δημοσιοποίηση εργασίας του στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ μπορεί να επικοινωνήσει με το διαχειριστή της.

Επίσης παραχωρεί σε παραγωγούς, επιχειρηματίες ή επαγγελματίες, ή ακόμη καλύτερα σε ομάδες τους, την  ηλεκτρονική του ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ που εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε λειτουργικό e-shop.
Για σχετικές λεπτομέρειες όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ζητώντας ή παρέχοντας πληροφορίες όχι μόνο για τους σχετικούς όρους και τις προϋποθέσεις αλλά και για οτιδήποτε αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, το παρόν και το μέλλον του.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Διαχειριστής: Δημήτριος Πελεκάνος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κιν.: 6976381808

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ